Web Toolbar by Wibiya

Mar 19 2013

Changsha Meixihu International Culture & Arts Centre

Published by under Architecture

Changsha Meixihu International Culture & Arts Centre by Zaha Hadid Architects

Zaha Hadid Architects

The International Culture & Arts Centre embodies a unique variety of civic nodes and spaces: A Grand Theatre, a Contemporary Art Museum, a Multipurpose Hall and supporting facilities. The central plaza is generated by the relative position of these separate buildings and offers a strong urban experience whereby the flow of pedestrian visitors that come from all sides of the site intersect and meet. In parallel it also stretches outwards to the neighboring streets with unfettered and phenomenal views across Meixi lake with access towards Festival Island.via

Comments Off

 

Mar 19 2013

Bespoke Bathroom Sculpture Faucet By Zaha Hadid Architects

Published by under Bathroom

Luxury Bathroom Faucet

In the design of conventional taps, the water is only visible when it leaves the head of the faucet. By contrast, the Avilion Triflow Tap takes the movement of the water as its starting point – its form is a single, dynamic gesture, in which all parts convey the sense of continuous flow between tap, work surface and basin. Developing this shape involved a combination of the latest rapid prototyping technology and a unique ceramic coring process, making each tap a bespoke bathroom sculpture.via

Modern Faucet looking like sclupture

Bespoke Bathroom Sculpture Faucet By Zaha Hadid Architects

Unique Faucet Design

Bespoke Bathroom Sculpture Faucet By Zaha Hadid Architects

Comments Off

 

Mar 19 2013

Chinaman’s Beach House Interior Design

Published by under Architecture,Interior

Modern Beach House Design with luxury interior

Chinaman's Beach House Interior Design

Projecting from a cliff face overlooking Chinaman’s Beach, this project is significant due its complex site constraints.

The building takes the form of a series of platforms at base level, with two distinct volumes connected via an open courtyard / sun catch above. Access to the site is via a proposed extended roadway from street level leading to a stair circulation volume. This volume provides both a viewing platform and a connection to lower levels. Living and kitchen areas are at this first level, with sleeping areas below. A pool bounds the lower level bedroom wing with all bedrooms benefiting from large decks and terraces.via

Beach House Wooden Stairs

Chinaman's Beach House Interior Design

Beach house wooden stairs design

Chinaman's Beach House Interior Design

Beach house interior stairs

Chinaman's Beach House Interior Design

Stylish living room with nice sea view

Chinaman's Beach House Interior Design

Contemporary Open Kitchen Terrace Design

Chinaman's Beach House Interior Design

Beach house modern stone terrace

Chinaman's Beach House Interior Design

Comments Off

 

Next »